vrijwilligersinformatiepunt

Vrijwilligerspunt heeft momenteel een aantal informatiepunten in verschillende stadsdelen die een aantal uren per week geopend zijn, onder andere het Vrijwilligersinformatiepunt 't Akkertje.

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je daar vragen over of wil je daarbij advies? Ben je al actief als vrijwilliger maar heb je nog geen Kortingspas waarmee je gebruik kunt maken van leuke acties en kortingen? Zoekt jouw vereniging, stichting of buurt nog vrijwilligers, maar hebben jullie moeite om die te vinden of wil je meer weten over het aanvragen van subsidies?
Kom dan eens vrijblijvend kennis maken.

Onze collega Henny is elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:30 aanwezig in wijkcentrum 't Akkertje. Zij heet je van harte welkom en staat klaar voor info & advies! Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op www.eindhovendoet.nl